Λάρσον: «Αισθανόμαστε αυτοπεποίθησή σαν ομάδα» (vid)

Λάρσον: «Αισθανόμαστε αυτοπεποίθησή σαν ομάδα» (vid)

Newsroom
Λάρσον: «Αισθανόμαστε αυτοπεποίθησή σαν ομάδα» (vid)

bet365

Στο γεγονός πως η ομάδα τρέχει ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα αναφέρθηκε ο Έρικ Λάρσον για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Μετά τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, ο ΟΦΗ φιλοξενείται σε ακόμα μία δύσκολη έδρα, αυτή του Ολυμπιακού (29/01, στις 16:00) για την 20η αγωνιστική της Superleague.

Ο Έρικ Λάρσον αναφέρθηκε σε αυτό το παιχνίδι, δείχνοντας την αυτοπεποίθηση που έχει η ομάδα του, ενώ μίλησε και για τα αποτελέσματα σε Τούμπα και Λεωφόρο.

Αναλυτικά είπε:

«Η αυτοπεποίθηση στην ομάδα είναι καλά, έχουμε πέντε αγώνες χωρίς ήττα, δεν δεχόμαστε γκολ και αυτό είναι σημαντικό. Δημιουργούμε φάσεις και αν συνεχίσουμε έτσι θα σκοράρουμε. Αισθανόμαστε αυτοπεποίθησή σαν ομάδα, πρόσφατα παίξαμε εκτός έδρας με ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή, ήμασταν καλοί και είχαμε μεγάλη πιθανότητα να κερδίσουμε και τον ΠΑΟΚ με την ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό. Με τον Παναθηναϊκό δεχτήκαμε την ισοφάριση στην τελευταία φάση, με τον Ολυμπιακό θα παίξουμε εκτός έδρας δίχως φόβο, θα απολαύσουμε το παιχνίδι και ελπίζω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη δική του παρουσία στον ΟΦΗ: «Νιώθω πολύ καλά στην ομάδα, έχω την ευκαιρία να επιτεθώ και να αμυνθώ και αυτό καταγράφεται με γκολ και ασίστ, προχωρώ και εγώ όπως και η ομάδα. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζουμε με τρεις ή πέντε στην άμυνα, είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση μου αλλά πάντα υπάρχει το καλύτερο και θέλω να συνεχίσω έτσι και την Κυριακή».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα