ΟΦΗ: Καταρχήν συμφωνία με Ντε Χάαγκ για Στίβενς

ΟΦΗ: Καταρχήν συμφωνία με Ντε Χάαγκ για Στίβενς

Νότης Χάλαρης
ΟΦΗ: Καταρχήν συμφωνία με Ντε Χάαγκ για Στίβενς

bet365

Οριστική φαίνεται πως είναι η επιστροφή του Σόνι Στίβενς στην Ολλανδία καθώς ο ΟΦΗ ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με την Ντε Χάαγκ για τον δανεισμό του.

Παρά το... ναυάγιο μεταξύ της Ντε Χάαγκ και του Σόνι Στίβενς στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου, φαίνεται πως τα εμπόδια ξεπεράστηκαν και ο έμπειρος πορτιέρε ετοιμάζει βαλίστες για να επιστρέψει στη χώρα του.

Συγκεκριμένα ο ΟΦΗ ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τον ολλανδικό σύλλογο για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν και μέσα στις επόμενες ώρες, ο 31χρονος τερματοφύλακας θα βρεθεί στην Ολλανδία για να οριστικοποιήση τη μετακίνησή του.

Όπως είχατε διαβάσει στο Gazzetta, οι Κρητικοί έχουν βγει ήδη στην αγορά την απόκτηση κίπερ, κοιτώντας κυρίως Έλληνες για παρτενέρ του Χρήστου Μανδά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα