Superleague: Και επίσημα κεντρική χορηγός η Stoiximan

Newsroom
Superleague: Και επίσημα κεντρική χορηγός η Stoiximan

bet365

Μετά από ομόφωνη έγκριση, η Stoiximan είναι και επίσημα κεντρικός χορηγός του πρωταθλήματος της Superleague.

Μετά το σημερινό (27/01) Δ.Σ. του ελληνικού πρωταθλήματος, εγκρίθηκε ομόρφωνα πως η Stoiximan είναι και επίσημα η κεντρική χορηγός του πρωταθλήματος της Superleague, με αποτέλεσμα η ονομασία να αλλάζει σε Stoiximan Super League.

Παράλληλα έγινε γνωστό πως η κλήρωση για τα play off και τα play out θα γίνει στις 13 Μαρτίου του 2023.

Αναλυτικά:

«Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο η υπογραφή σύμβασης Κεντρικής Χορηγίας της Super League με την εταιρεία “Stoiximan Limited”. Η επίσημη ονομασία του Πρωταθλήματος είναι "Stoiximan Super League", των Playoffs "Stoiximan Super League Playoffs" και των Playouts "Stoiximan Super League Playouts".

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο ορισμός των αγώνων β’ γύρου κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League (21η-26η αγωνιστική), το οποίο θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League www.slgr.gr

Ομόφωνα αποφασίστηκε όπως η ηλεκτρονική Κλήρωση για τα Stoiximan Super League Playoffs και Stoiximan Super League Playouts πραγματοποιηθεί στις 13 Μαρτίου 2023.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα