Παναθηναϊκός: «Προβάδισμα της Κασίμπασα για τον Αλ-Τάμαρι, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της»

Σωτήρης Μυκονίου
Παναθηναϊκός: «Προβάδισμα της Κασίμπασα για τον Αλ-Τάμαρι, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της»

bet365

Σύμφωνα με Βέλγο δημοσιογράφο, ο Αλ Τάμαρι φαίνεται να βρίσκεται πιο κοντά στην Κασίμπασα, αφού επισκέφτηκε και τις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Ο δημοσιογράφος Σάσα Ταβολιέρι με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ενημέρωσε πως ο Αλ Τάμαρι, ο οποίος βρίσκεται στην λίστα του Παναθηναϊκού, που έχει κάνει και πρόταση για κείνον σύμφωνα με τα γραφόμενά του, πλησιάζει στην Κασίμπασα.

Ο Ιορδανός εξτρέμ επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της τουρκικής ομάδας αυτή την εβδομάδα, σημάδι πως επεξεργάζεται αρκετά σοβαρά την πιθανότητα να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Η ομάδα του η Λέουβεν δεν θα ήταν καθόλου αρνητική στο σενάριο αυτό, αφού έχει ήδη λάβει μία ικανοποιητική προσφορά από την τουρκική ομάδα.

Σημείο κλειδί, όπως υπογραμμίζει ο Βέλγος δημοσιογράφος, ήταν οι συζητήσεις που έκανε ο Αλ Τάμαρι με τον πρόεδρο της Κασίμπασα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα