Μίτσελ: «Θα εκτιμήσουμε την κατάσταση κάποιων παικτών με ενοχλήσεις, τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν για το σχήμα με τα δεκάρια»

Δημήτρης Τομαράς
Μίτσελ: «Θα εκτιμήσουμε την κατάσταση κάποιων παικτών με ενοχλήσεις, τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν για το σχήμα με τα δεκάρια»

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού μίλησε στη NOVA ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο την ερχόμενη Κυριακή.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Μίτσελ, μιλώντας στη NOVA επισήμανε μεταξύ άλλων για:

Τον Ατρόμητο: Ελπίζω να πάνε τα πράγματα το ίδιο καλά με τα προηγούμενα ματς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί ο Ατρόμητος είναι οργανωμένη και πολύ σοβαρή ομάδα.

Το εάν έχει προβλήματα: Όχι δεν έχουμε τραυματισμούς. Θα εκτιμήσουμε την τελική κατάσταση κάποιων παικτών που είχαν ενοχλήσεις.

Το πλάνο της ομάδας: Έχουμε δείξει το τι μπορούμε να κάνουμε. Θέλουμε να έχουμε 16 διαθέσιμους παίκτες και να έχουμε εναλλακτικές. Να είναι και οι 16 παίκτες που θα βοηθήσουν για το καλό αποτέλεσμα και όχι μόνο οι 11.

Το σχήμα με τα τρία δεκάρια: Ξέρω ότι γίνεται μεγάλη συζήτηση για το σχήμα αυτό αλλά τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν. Στα 2 παιχνίδια που έπρεπε να έχουμε εναλλακτική ο Μασούρας ήταν μία πάρα πολύ καλή λύση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα