Ολυμπιακός: «Η Στρασμπούρ προσφέρει 2,5 εκατ. ευρώ για τον Ρέαμπτσιουκ»

Newsroom
Ολυμπιακός: «Η Στρασμπούρ προσφέρει 2,5 εκατ. ευρώ για τον Ρέαμπτσιουκ»

bet365

Σύμφωνα με το «DNA France», η Στρασμπούρ κατέθεσε πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ρέαμπτσιουκ.

Η γαλλική ομάδα μετουσίωσε σε πρόταση το ενδιαφέρον της για τον Μολδαβό αριστερό οπισθοφύλακα των «ερυθρολεύκων» κάνοντάς τους πρόταση για την κανονική μεταγραφή με αγορά του παίκτη από τώρα αντί 2,5 εκατ. ευρώ σε αντίθεση με τον δανεισμό με οψιόν που προσέφερε η Μπολόνια σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν δέχθηκε την πρόταση αυτή της Στρασμπούρ και ζητάει 3 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Άλλωστε για τον παίκτη παραμένει ζεστή και η Μπόλονια ενώ ενδιαφέρεται για εκείνον τόσο η Αταλάντα όσο και γερμανικές ομάδες.

Φέτος, ο 25χρονος Μολδαβός έχει πραγματοποιήσει 32 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό δίνοντας μάλιστα και πέντε ασίστ σε 2.705 αγωνιστικά λεπτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα