Γιοβάνοβιτς: «Η υπομονή μας έδωσε τη νίκη»

Newsroom
Γιοβάνοβιτς: «Η υπομονή μας έδωσε τη νίκη»

bet365

Στην υπομονή που είχε η ομάδα του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τονίζοντας πως αυτό το στοιχείο έδωσε στους «πράσινους» τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός με πέναλτι του Σπόραρ στις καθυστερήσεις επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας στην κάμερα της NOVA να αναφέρει τα εξής: «Σίγουρα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που είναι καλά οργανωμένη. Προσπαθήσαμε να έχουμε τον έλεγχο και να βρούμε λύσεις σε μια οργανωμένη άμυνα και να μη δεχόμαστε αντεπιθέσεις. Δεν κινδυνέψαμε στο ματς, εκτός από το λάθος που έγινε στην άμυνα. Η υπομονή στο παιχνίδι μας μας έδωσε τη λύση»,

Για το πρόβλημα του Παναθηναϊκού με τις κλειστές άμυνες: «Όλοι δυσκολεύονται σε κλειστές άμυνες. Είχαμε αρκετές φάσεις απέναντι σε μια καλή ομάδα. Δεν βάλαμε το γκολ όταν μπορούσαμε. Όσο περνούσε ο χρόνος ήταν πιο δύσκολο αλλά δεν έχω παράπονα από τους παίκτες».

Για την συνέχεια: «Είμαστε μια ομάδα που είμαστε αρκετό καιρό μαζί. Έχουμε τα συνεχόμενα ματς, όλοι χρειάζονται και όλοι θα έχουν την ευκαιρία τους. Έχουμε και την πίεση με τη βαθμολογία, Όλοι θα είναι καλύτερα με τον καιρό.

Μου άρεσε ο τρόπος που μπήκαμε στο ματς και στο δεύτερο μέρος όταν ο ΠΑΣ ήταν πίσω, ο τρόπος που ψάχναμε το γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα