Ένα μήνα τιμωρία σε Σπανό γιατί είπε σε διαιτητή «είστε άσχετοι και επικίνδυνοι»

Newsroom
Ένα μήνα τιμωρία σε Σπανό γιατί είπε σε διαιτητή «είστε άσχετοι και επικίνδυνοι»

bet365

Με ένα μήνα απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικό χώρο, αλλά και αποδυτήρια, τιμωρήθηκε ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός για όσα είπε στους διαιτητές του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Πρόστιμα σε ΟΦΗ, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Ολυμπιακό.

Ένας μήνας εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά και αποδυτηρίων ήταν η ποινή που επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη του Ατρομήτου, Γιώργο Σπανό. Ο λόγος της τιμωρίας είναι πως σύμφωνα με το φύλλο αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή, είπε στον διαιτητή Μαλούτα , «έπρεπε να βγάλεις δύο κόκκινες στον

Ένας μήνας εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά και αποδυτηρίων ήταν η ποινή που επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη του Ατρομήτου, Γιώργο Σπανό. Ο λόγος της τιμωρίας είναι πως σύμφωνα με το φύλλο αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή, είπε στον διαιτητή Μαλούτα , «έπρεπε να βγάλεις δύο κόκκινες στον Παναιτωλικό, είστε άσχετοι και επικίνδυνοι, μην ξαναπαίξετε».

Αναλυτικά το σκεπτικό της απόφασης έχει ως εξής: «Κατά τη λήξη του αγώνα αυτού, συνέβησαν, σύμφωνα με το ως άνω Φύλλο Αγώνα και την ως άνω Έκθεση, που συνέταξε ο Παρατηρητής του αγώνα, το εξής πειθαρχικώς αξιόλογο και ελεγχόμενο περιστατικό: Με τη λήξη του αγώνα ο μεγαλομέτοχος της πρώτης εγκαλουμένης Γ. ΣΠΑΝΟΣ ευρισκόμενος στον διάδρομο που οδηγεί στα αποδυτήρια, απευθυνόμενος στον διαιτητή του αγώνα είπε: «ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΔΥΟ (2) ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΤΕ».

Αναφορικά με την ως άνω πράξη οι εγκαλούμενοι την αποδέχονται, πλην όμως ισχυρίζονται ότι η ως αν φράση δεν έχει εξυβριστικό περιεχόμενο αλλά αποτελεί κρίση. Ο ισχυρισμός αυτός αποδεικνύεται αβάσιμος, καθόσον, η ως άνω έκφραση είναι προσβλητική εμπεριέχουσα μομφή για τις ενέργειες του Διαιτητή και ενέχει απαξίωση προς το πρόσωπό του».

Τα πρόστιμα στις ομάδες

5.500 ευρώ στον ΟΦΗ για τον αγώνα με το Βόλο

14.500 ευρώ στον Παναθηναϊκό για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό

16.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Άρη.

7.000 ευρώ στον Ατρόμητο για τον αγώνα με τον Ιωνικό

17.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για τον αγώνα με το Βόλο.

16.500 ευρώ στην ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα