ΠΑΟΚ: «Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Τάισον! (vid)

ΠΑΟΚ: «Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Τάισον! (vid)

ΠΑΟΚ: «Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Τάισον! (vid)

bet365

Η μεγάλη μεταγραφή του Τάισον στον ΠΑΟΚ έχει «κλειδώσει» και ο Βραζιλιάνος σταρ έφτασε στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 15:30 το μεσημέρι της Πέμπτης (12/1).

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Τάισον Μπαρσέλος Φρέντα.

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», μέσω Φρανκφούρτης, λίγο μετά τις 15:30 το μεσημέρι (12/1), με τον Κυριάκο Κυριάκο να τον υποδέχεται εκ μέρους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Αμέσως μετά την άφιξή του θα μεταβεί για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει για 1,5 χρόνο με τον ΠΑΟΚ.

Ο Τάισον είχε συμβόλαιο έως τον Απρίλιο με την Ιντερνασιονάλ, αλλά έμεινε ελεύθερος τον Ιανουάριο, ανοίγοντας τον δρόμο για την επιστροφή του στην Ευρώπη αυτή τη φορά για λογαριασμό του «Δικεφάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα