Παναθηναϊκός: O πολυθεσίτης Κλαϊνχάισλερ αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για Κάουλι

Παναθηναϊκός: O πολυθεσίτης Κλαϊνχάισλερ αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για Κάουλι

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: O πολυθεσίτης Κλαϊνχάισλερ αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για Κάουλι

bet365

Η ικανότητα του Ούγγρου μεσοεπιθετικού να παίξει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό κρατά ανοιχτή την υπόθεση Κάουλι για τον Παναθηναϊκό.

Ο Λάζλο Κλαϊνχάισλερ έρχεται το μεσημέρι της Τετάρτης στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βάζει στις ''μηχανές'' της ομάδας έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως επιτελικός μέσος όσο και ως εξτρέμ, ειδικά στο αριστερό άκρο, εκεί που πονάει το Τριφύλλι μετά τον τραυματισμό του Αϊτόρ.

Αυτή η ιδιαιτερότητα του Μαγυάρου άσου και το γεγονός πως ο Γιοβάνοβιτς λατρεύει να έχει παίκτες που να μπορούν να κάνουν παραπάνω από μία ''δουλειά'' μέσα στο γήπεδο, αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για τον ερχομό του Κάουλι από την Λουντογκόρετς, που όπως έχει αποκαλύψει το gazzetta αποτελούσε και αποτελεί έναν πολύ μεγάλο και ακριβό στόχο.

Ο Βραζιλιάνος δημιουργικός μέσος αποτελεί δίχως αμφιβολία μία πολύ ποιοτική λύση για τον άξονα του κέντρου και ο ερχομός του θα ανέβαζε επίπεδο τον Παναθηναϊκό, όπως συνέβη και στη περίπτωση του Κλαϊνχάισλερ.

Υπενθυμίζουμε πως η Λουντογκόρετς αξιώνει την καταβολή της ρήτρας των 2.5 εκατομμυρίων ευρώ και πως ο 27χρονος άσος πίεζε και πιέζει, ώστε να αποχωρήσει και να έρθει στην Ελλάδα.

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα