Παναθηναϊκός: «Συμφώνησε με την Όσιγιεκ για τον Κλάινχαϊσλερ»

Παναθηναϊκός: «Συμφώνησε με την Όσιγιεκ για τον Κλάινχαϊσλερ»

Σωτήρης Μυκονίου
Παναθηναϊκός: «Συμφώνησε με την Όσιγιεκ για τον Κλάινχαϊσλερ»

bet365

Σύμφωνα με την κροατική ιστοσελίδα sportske novosti, ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με την Όσιγιεκ για την μεταγραφή του Λάζλο Κλάινχαϊσλερ.

Με βάση τα όσα γράφουν οι Κροάτες οι «πράσινοι» πέτυχαν το deal με την κροατική ομάδα για την απόκτησή του. Είχαμε αναφέρει από χθες (09/01) για το γεγονός πως ο συγκεκριμένος επιθετικός μέσος ήταν ψηλά στην λίστα του Γιοβάνοβιτς και σήμερα το πρωί ο αθλητικός διευθυντής της όσιγιεκ αποκάλυψε πως η ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την παραχώρησή του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, οι δύο πλευρές ήρθαν σε πλήρη συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί.

Το κόστος της μεταγραφής του ανέρχεται στα 500-600 χιλ. ευρώ για τον Παναθηναϊκό ενώ στην συμφωνία εμπεριέχονται και κάποια μπόνους. Υπενθυμίζουμε πως ο παίκτης έμενε ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού ολοκληρωνόταν το συμβόλαιό του με την Όσιγιεκ.

Ο Λάζλο Κλάιχαϊσλερ πήρε από το «τριφύλλι» το συμβόλαιο που δεν μπορούσε να του δώσει η κροατική ομάδα για να μην διαταράξει τις ισορροπίες των αποδυτηρίων της. Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει με τον Παναθηναϊκό θα είναι 3,5 χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα