Ολυμπιακός: Ο Βατσλίκ προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά από 3 μήνες!

Ολυμπιακός: Ο Βατσλίκ προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά από 3 μήνες!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Βατσλίκ προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά από 3 μήνες!

bet365

Ο Τσέχος διεθνής γκολκίπερ έχει κάθε λόγο να χαμογελά καθώς ξεκίνησε κανονικά προπονήσεις με τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά μετά τα τέλη Σεπτεμβρίου!

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού την Πέμπτη. Ο λόγος για τον Τόμας Βατσλίκ. Ο Τσέχος πορτιέρε βγήκε στο γήπεδο και έκανε την πρώτη του προπόνηση μετά από 3 μήνες αλλά και την πρώτη στην εποχή Μίτσελ. Ήταν 29 Σεπτεμβρίου όταν ο 33χρονος Βατσλίκ είχε τραυματιστεί σοβαρά και χρειάστηκε χειρουργείο.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε διαρρεύσει από την Τσεχία πως ο διεθνής γκολκίπερ είχε μεταβεί στην Ολλανδία για να κλείσει στην Άλκμααρ αλλά δεν πέρασε τις απαιτούμενες εξετάσεις. Κάτι για το οποίο πάντως δεν υπήρξε επιβεβαίωση ούτε από τη μεριά του παίκτη ούτε από τον Ολυμπιακό.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα