Ολυμπιακός: Τουλάχιστον 11.000 εισιτήρια για το ματς με τον Βόλο

Newsroom
Ολυμπιακός: Τουλάχιστον 11.000 εισιτήρια για το ματς με τον Βόλο

bet365

Με την υποστήριξη των οπαδών του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός την Κυριακή (8/1, 16:00), στο εκτός έδρας ματς της 17ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Βόλο.

Τουλάχιστον 11.000 εισιτήρια εξασφάλισε για αρχή η ΠΑΕ Ολυμπιακός για το εκτός έδρας ματς της προσεχούς Κυριακής (08/01) με τον ΝΠΣ Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, που ολοκληρώθηκε ενόψει της αναμέτρησης της επόμενης στροφής της Superleague, συμφωνήθηκε ανάμεσα στους γηπεδούχους, την αστυνομία και τους Πειραιώτες, ο Ολυμπιακός να πάρει τουλάχιστον 11.000 εισιτήρια, ενώ δεν αποκλείεται ο αριθμός να μεγαλώσεις περαιτέρω, μιας και υπάρχει μεγάλη ζήτηση από πλευράς οπαδών. Άμεσα θα εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση σχετικά με τον τρόπο διάθεσής τους από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα