Άρης: Ο Πάλμα και οι επιλογές του Άλαν Πάρντιου για το ντέρμπι

Άρης: Ο Πάλμα και οι επιλογές του Άλαν Πάρντιου για το ντέρμπι

Άρης: Ο Πάλμα και οι επιλογές του Άλαν Πάρντιου για το ντέρμπι

bet365

Η συμμετοχή του Λούις Πάλμα στο ντέρμπι (4/1, 20:00) στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ παραμένει οριακή και το συγκεκριμένο γεγονός υποχρεώνει τον Άλαν Πάρντιου να «ζυγίσει» τις επιλογές του.

Ο Λούις Πάλμα ταλαιπωρείται από κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική, είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στην αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, πολλώ δε μάλλον στην 11αδα. Η τελική απόφαση θα παρθεί στην αυριανή (3/1) προπόνηση, σαφέστατα όμως οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του. Τούτο έχει να κάνει και με τις συνήθειες του Άλαν Πάρντιου στη διαχείριση των παικτών του με πρόσφατο παράδειγμα τη μεθοδολογία των αποφάσεών του στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λιβαδειά όπου ο 22χρονος από την Ονδούρα είχε μείνει εκτός 11αδας εξαιτίας ενοχλήσεων που ένιωσε στο πόδι, ομοίως και ο Ντάνιελ Μαντσίνι ο οποίος δεν μετρούσε περισσότερες από 4-5 προπονήσεις.

Ο Άλαν Πάρντιου συνηθίζει να επιλέγει – για το βασικό σχήμα – ποδοσφαιριστές οι οποίοι συμμετέχουν και ολοκληρώνουν το πρόγραμμα προετοιμασίας, προς αυτήν την κατεύθυνση μπορεί να υποθέσει κανείς ότι ακόμη και στο ενδεχόμενο ανάκτησης επιπέδων ετοιμότητας από τον Λούις Πάλμα, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα είναι στην 11αδα. Για τον ίδιο λόγο, ο Βρετανός τεχνικός ήδη εξετάζει τις επιλογές του και στο σενάριο μη χρησιμοποίησης του Πάλμα στην αριστερή πλευρά της επίθεσης θα προχωρήσει σε αλλαγή ρόλου στον Ματέο Γκαρσία.

Επί ημερών Πάρντιου, ο Αργεντίνος μετατοπίστηκε στον άξονα της μεσαίας γραμμής και μάλιστα ο προπονητής του Άρη υποστήριξε ότι… «ο Ματέο χαραμίζεται όταν αγωνίζεται στα άκρα. Μόνο από ανάγκη θα τον χρησιμοποιήσω ξανά στην πτέρυγα». Αυτό το σενάριο θα «ανοίξει» μια θέση στον άξονα με τον Μπριάν Νταμπό να θεωρείται ο βασικός υποψήφιος στο σχήμα με τους τρεις κεντρικούς χαφ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα