ΑΕΚ: Παίκτες και προπονητικό τιμ τραγουδούν τον ύμνο! (vid)

ΑΕΚ: Παίκτες και προπονητικό τιμ τραγουδούν τον ύμνο! (vid)

Newsroom
 ΑΕΚ: Παίκτες και προπονητικό τιμ τραγουδούν τον ύμνο! (vid)

bet365

Οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΚ τραγούδησαν μαζί τον ύμνο της ομάδας και έδειξαν πως είναι μία «οικογένεια» !

Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη και σε εξαιρετικό κλίμα έφαγε απόψε (30/12) μαζί το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει τον ρόλο του ψήστη στο μπάρμπεκιου που έγινε στα Σπάτα.

Ο κόουτς της Ενωσης έκλεψε την παράσταση, ενώ ο ισχυρός άνδρας του club εξήρε την εικόνα των «κιτρινόμαυρων» μέσα στο γήπεδο, όταν και μεταξύ άλλων είπε στους παίκτες πως «πραγματικά ανυπομονώ να σας δω στο επόμενο ματς, γιατί είμαι πραγματικά χαρούμενος να βλέπω αυτό το εξωγήινο ποδόσφαιρο που παίζετε».

Το πόσο όμορφη και «ζεστή» ήταν η ατμόσφαιρα αποτυπώθηκε και στο βίντεο που ανάρτησε το club και δείχνει τους παίκτες και τα μέλη του τεχνικού τιμ να τραγουδούν τον ύμνο της ομάδας!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα