Ντέμης για τις καθυστερήσεις του ΟΦΗ: «Το πέφτω κάτω και δεν σηκώνομαι, κάνοντας τον τραυματία, πρέπει να κοπεί» (vid)

Newsroom
Ντέμης για τις καθυστερήσεις του ΟΦΗ: «Το πέφτω κάτω και δεν σηκώνομαι, κάνοντας τον τραυματία, πρέπει να κοπεί» (vid)

bet365

Η κάρτα που έδειξε ο Ντέμης Νικολαΐδης αποκάλυψε πως στην Λεωφόρο υπήρξαν 55 λεπτά κενού χρόνου.

Από την Τετάρτη το βράδυ, στο περιθώριο της ισοπαλίας του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο με τον ΟΦΗ, έχει προκληθεί μία μεγάλη κουβέντα για τις καθυστερήσεις που έγιναν από τους παίκτες των φιλοξενούμενων.

Σε αυτό το κομμάτι, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή «Νοvasports FC» όπου παρουσίασε μία κάρτα, ενδεικτική του καθαρού χρόνου μπάλας που παίχτηκε στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Όπως μπορείτε να δείτε, τα κενά διαστήματα ήταν συνολικά 55 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα, κάτι που σημαίνει οτι ποδόσφαιρο από τα 104 λεπτά της αναμέτρησης, παίχτηκε μόλις στα 49.

Καθυστερήσεις

Μάλιστα, ο παλαίμαχος άσος κάλεσε τους ποδοσφαιριστές να σταματήσουν αυτή την τακτική, λέγοντας πως «Συγγνώμη αλλά τακτική του πέφτω και δεν σηκώνομαι, κάνοντας τον τραυματία, γιατί σε πολλές φάσεις... Δεν μιλάω για κράμπες, ποδοσφαιριστής ήμουν και ξέρω. Σε βρίσκει ο άλλος στο πόδι, πιάνεις το κεφάλι, κάτι τέτοια πρέπει να τα κόψουμε. Πρέπει να παίζουμε μπάλα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα