Ολυμπιακός: Τα νεύρα του Χάμες στον πάγκο λίγο μετά την αλλαγή του

Newsroom
Ολυμπιακός: Τα νεύρα του Χάμες στον πάγκο λίγο μετά την αλλαγή του

bet365

Ο Κολομβιανός χαφ πήγε με νεύρα προς τον πάγκο του Ολυμπιακού μετά την αλλαγή του πιθανώς λόγω των μαρκαρισμάτων που είχαν προηγηθεί πάνω του.

Ο Χάμες Ροντρίγκες δέχθηκε ορισμένα μαρκαρίσματα που τον ενόχλησαν μέσα στο παιχνίδι. Ένα χαρακτηριστικό ήταν που πόνεσε αρκετά και του βγήκε του παπούτσι. Μάλιστα αντέδρασε και προς τον διαιτητή Περράκη για αυτό το φάουλ που του έγινε στο Ολυμπιακός - Αστέρας. Ένα φάουλ που έγινε περίπου στο 60'. Σε εκείνο το σημείο ο διεθνής χαφ έδειχνε φανερά νευριασμένος.

Λίγο μετά το 70' όπου έγινε αλλαγή ο Χάμες είχε νεύρα και στον πάγκο του Ολυμπιακού έχοντας δώσει πρώτα βέβαια το χέρι του και στον κόουτς Μίτσελ και στον βοηθό και γιο του, Αντριάν Γκονζάλες. Μάλιστα ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός πέταξε και ένα μπουκάλι πάνω στην καρέκλα του.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα