ΠΑΟΚ: Επιστροφή για Ινγκασον και Ελ Καντουρί στο βασικό σχήμα

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Επιστροφή για Ινγκασον και Ελ Καντουρί στο βασικό σχήμα

bet365

Ο Ίνγκι Ίνγκασον επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, ενώ ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός ξεκινάει σε ρόλο επιτελικού μέσου πίσω από τον φορ και μπροστά από το δίδυμο Αουγκούστο-Σβαμπ.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν πρόκειται να αλλάξουν τακτική και παρά τις απουσίες των Κούρτιτς, Φ. Σοάρες, Λύρατζη και Τσαούση θα επιδιώξουν να πάνε συντηρητικά το ματς, να έχουν την έχουν την μπάλα στα πόδια τους και να περιορίσουν τους κινδύνους από τις αντεπιθέσεις και το γρήγορο παιγνίδι των γηπεδούχων.

Η επιστροφή του Ελ Καντουρί στη θέση πίσω από τον επιθετικό (Ολιβέιρα) μπορεί να αποδειχθεί κλειδί και καθοριστική για την εξέλιξη της αναμέτρησης. Η ποιότητα του Μαροκινού μεσοεπιθετικού, που προφυλάχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά τώρα είναι έτοιμος να αγωνιστεί, μπορεί να δώσει στον ΠΑΟΚ το «κάτι παραπάνω», με τους Αουγκούστο και Σβαμπ να είναι οι άλλοι δύο της μεσαίας γραμμής.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα