Παράσχος: «Δεν θα πήγαινα σε ομάδα της Superleague που προσπαθεί να σωθεί, ούτε στην Superleague 2» (vid)

Newsroom
Παράσχος: «Δεν θα πήγαινα σε ομάδα της Superleague που προσπαθεί να σωθεί, ούτε στην Superleague 2» (vid)

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε στην εκπομπή «ο κόσμος των σπορ» στην ΕΡΤ και τόνισε πως θα πήγαινε σε ομάδα της Superleague που «μάχεται» για τον υποβιβασμό, ούτε όμως και σε κλαμπ δεύτερης κατηγορίας.

Ο πολύπειρος Έλληνας προπονητής ήταν καλεσμένος του Πάνου Μπλέτου στην εκπομπή «Ο κόσμος των Σπορ» της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν θα αποδεχόταν πρόταση από ομάδα που δίνει «μάχη» για την σωτηρία της στην Superleague. Ταυτόχρονα «ξέκοψε» και το ενδεχόμενο να συνέχιζε την καριέρα του και σε μία ομάδα της Superleague 2.

Παράσχος εμπιστευτικό, 51 χρόνια & 900 ματς σε μία συνέντευξη:«Απορώ και 'γω με τον εαυτό μου πώς τα κατάφερα»

Ο Γιώργος Παράσχος σχολίασε και το φετινό πρωτάθλημα εξάροντας την σταθερότητα του Παναθηναϊκού και την εικόνα του στο γήπεδο. Όρισε ως μόνη ανταγωνίστριά του την ΑΕΚ ενώ για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ είπε πως θα εμφανίσουν εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο Μουντιάλ λέγοντας πως μακάρι όλα τα Παγκόσμιο Κύπελλα να γινόντουσαν χειμώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα