Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (20/12) στο Gazzetta!

Newsroom
Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (20/12) στο Gazzetta!

bet365

Τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού τύπου σήμερα στέκονται στην αποχώρηση του Ολυμπιακού Β' από το γήπεδο, το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Κικάνοβιτς και η επιθυμία του Λουτσέσκου για τον ΠΑΟΚ πριν το Μουντιάλ.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Η αποχώρηση του Ολυμπιακού Β' και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κικάνοβιτς

Sport Day: «Η μέρα που ο Μέσι νίκησε (ξανά) το ποδόσφαιρο». Η αποχώρηση του Ολυμπιακού Β' μετά τα διαιτητικά όργια στην Καλλιθέα, οι ανακοινώσεις και το κάλεσμα προς την πολιτεία.

Live Sport: Μόνο για... ντόρο. Η δίχως συνέπειες φυγή του Ολυμπιακού Β' για να επιτεθεί σε Μπαλτάκο και Μπένετ. Ο Κικάνοβιτς που βρίσκεται στο στόχαστρο του Αλμέιδα.

ΦΩΣ των Σπορ: Το «ως εδώ και μη παρέκει» του Ολυμπιακού και το κρυφό όπλο τουε Ζινκερνάγκελ.

Κόκκινος Πρωταθλητής: «ΑΛΗΤΕΙΕΣ που ξεπέρασαν κάθε όριο». Μαύρη σελίδα . Μηδενική ανοχή στην διαφθορά.

Αθλητικές εφημερίδες: Μπήκε ο Τσούπερ και κοίταξε Σιλά - «Πονοκέφαλος» για τον Πάρντιου

Ωρα των Σπορ: Σε φουλ ρυθμούς προπόνησης ο Τσούμπερ για την ΑΕΚ. «Σκάλισε» την περίπτωση του Ισιάγκα Σιλά. Ο Γκατσίνοβιτς θα χειρουργηθεί και θα γυρίσει ακόμα καλύτερος.

Metrosport: Ο Λουτσέσκου θέλει ο ΠΑΟΚ να εμφανίσει το προ Μουντιάλ πρόσωπό του. Αποκάλυψη για συνάντηση ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τον δήμαρχος Θέρμης για το νέο αθλητικό κέντρο. Σημαντικές απουσίες για τον Άρη του Πάρντιου. Πήγε Τσεχία ο Βύντρα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα