Άρης: Η επιστροφή Μαντσίνι αλλάζει τις μεταγραφικές προτεραιότητες

Άρης: Η επιστροφή Μαντσίνι αλλάζει τις μεταγραφικές προτεραιότητες

Άρης: Η επιστροφή Μαντσίνι αλλάζει τις μεταγραφικές προτεραιότητες

bet365

Η ενίσχυση των επιθετικών άκρως δεν διαγράφεται από το μεταγραφικό κάδρο του Άρη σίγουρα όμως δεν αποτελεί προτεραιότητα από τη στιγμή ενεργοποίησης του Ντάνιελ Μαντσίνι.

Η αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του Ντάνιελ Μαντσίνι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εντελώς «ανατρεπτική» υπό την έννοια ότι προηγήθηκαν ένα σωρό ενεργειών κυρίως από τον πλευρά του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή οι οποίες οδήγησαν στη σημερινή (18/12) εξέλιξη, αυτή της επιστροφής του στην ομάδα. Ουσιαστικές προϋποθέσεις πώλησης του παίκτη δεν δημιουργήθηκαν ποτέ ή τουλάχιστον, δεν έφτασε ποτέ στην ΠΑΕ Άρης οικονομική πρόταση η οποία θα πλησίαζε τα στάνταρ που είχε θέσει. Από την άλλη πλευρά, αρκετές ημέρες τώρα ο ποδοσφαιριστής αντιλήφθηκε ότι από την όλη ιστορία, βασικός χαμένος ήταν ο ίδιος. Κάθε άλλο παρά λειτούργησε υπέρ του η κατάσταση που διαμορφώθηκε κι ενδεχομένως να πρέπει και ο ίδιος να επανεξετάσει προσωπικές συνεργασίες από τις οποίες δεν βγήκε κερδισμένος.

Πέραν του ουσιαστικού πράγματος, αυτό της επιστροφής του στην ομάδα, είναι προφανές ότι αυτή η ενεργοποίηση διαφοροποιεί τα μεταγραφικά δεδομένα ή μάλλον τον πίνακα των προτεραιοτήτων. Μέχρι πρότινος, στην κορυφή αυτού ήταν η προσθήκη ενός ακραίου επιθετικού για την κάλυψη του κενού του Αργεντίνου και από τη στιγμή που οι «κίτρινοι» δεν νιώθουν ικανοποιημένοι από το επίπεδο προσφοράς των υπολοίπων. Η επιστροφή του Μαντσίνι τους κάνει να νιώθουν πιο άνετα, δεδομένης και της ανταπόκρισης του Λούις Πάλμα στον νέο ρόλο του, αυτόν που τον θέλει να ξεκινάει στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Στη σημερινή (18/12) συζήτηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Άλαν Πάρντιου, στο περιθώριο της προπόνησης, τέθηκαν τα μεταγραφικά ζητήματα και κυρίως αυτά που αφορούν την κορυφή της επίθεσης αλλά και το κέντρο της άμυνας. Για το πρώτο, ο Ματέι Βίντρα συνεχίζει να αποτελεί επιλογή – ο Άρης μάλιστα κοινοποίησε μια καταρχήν συμφωνία με τον 30χρονου Τσέχο – αλλά η στασιμότητα των τελευταίων ημερών υποδηλώνει την ύπαρξη δεύτερων σκέψεων.

Σε ότι αφορά δε το κέντρο της άμυνας, κριτήριο θα αποτελέσει η εξέλιξη της κατάστασης του Νικολά Ενκουλού. Ο Καμερουνέζος στόπερ συνεχίζει να περπατά φορώντας ειδική μπότα από την οποία δεν προβλέπεται να «απαλλαγεί» μέσα στις επόμενες 6-7 ημέρες. Μόλις το κάνει, λογικά θα χρειαστεί διάστημα 2-3 εβδομάδων. Ουσιαστικά συμπεράσματα θα υπάρξουν μετά τις νέες εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα