«Η Σταντάρ Λιέγης ρώτησε για Σιμάνσκι»

«Η Σταντάρ Λιέγης ρώτησε για Σιμάνσκι»

Newsroom
«Η Σταντάρ Λιέγης ρώτησε για Σιμάνσκι»

bet365

Η «La Gazzetta Express» μετέδωσε πως η Σταντάρ Λιέγης ρώτησε για το αν ο Σιμάνσκι παραχωρείται δανεικός με οψιόν και η απάντηση της ΑΕΚ ήταν πως αν θα φύγει θα είναι μόνο με μεταγραφή.

Στο «στόχαστρο» της Σταντάρ Λιέγης φαίνεται πως βρίσκεται ο Νταμιάν Σιμάνσκι, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η «La Gazzetta Express» που μετέδωσε ότι η ομάδα του Βελγίου «ρώτησε» την ΑΕΚ για το αν εξετάζει το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει δανεικό με οψιόν αγοράς από μέρους της.

Το σχετικό δημοσίευμα τονίζει μετά πως η απάντηση της Ενωσης είναι ότι ο Πολωνός χαφ παραχωρείται και αν μόνο με κανονική μεταγραφή (σ.σ. ανάλογα προφανώς με το ύψος της ενδεχόμενης πρότασης που θα της κατατεθεί) και έτσι δεν δίνεται συνέχεια.

Την ίδια στιγμή οι «κιτρινόμαυροι» υπολογίζουν αρκετά τον 27χρονο μέσο και έχει πέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο πρόωρης επέκτασης της συνεργασίας τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα