Ιωνικός: Δεν θα παρθεί εν θερμώ απόφαση μετά το «παραιτούμαι» του Σπανού

Ιωνικός: Δεν θα παρθεί εν θερμώ απόφαση μετά το «παραιτούμαι» του Σπανού

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ιωνικός: Δεν θα παρθεί εν θερμώ απόφαση μετά το «παραιτούμαι» του Σπανού

bet365

O Δημήτρης Σπανός, για τρίτη φορά δήλωσε παραίτηση από τον πάγκο του Ιωνικού αλλά η διοίκηση είναι αυτή που θα πάρει την τελική απόφαση κι αυτό δεν θα γίνει εν θερμώ

Μετά το βαρύ 7-0 στο φιλικό με τον ΟΦΗ, ο Δημήτρης Σπανός δήλωσε ανοιχτά την παραίτησή του και το μέλλον του στον πάγκο του Ιωνικού εξαρτάται ξεκάθαρα από τη διοίκηση.

Οι άνθρωποι της ομάδας, ωστόσο, δεν θα πάρουν καμία απόφαση εν θερμώ. Θυμίζουμε εξάλλου, ότι και στο πρόσφατο παρελθόν όταν υπήρχαν διάφορα δημοσιεύματα περί αποχώρησης του κόουτς, ο Γιάννης Τσιριγώτης με δήλωσή του στο Gazzetta είχε δηλώσει:

«Ο Σπανός θα φύγει μόνο αν φύγω εγώ από τον Ιωνικό». Μ' αυτόν τον τρόπο ο ισχυρός άντρας της ομάδας ήθελε να προστατεύσει τόσο τον προπονητή του όσο και την ομάδα του, με σκοπό να επέλθει η ηρεμία στα αποδυτήρια της ομάδας.

Αυτό που ισχύει, πάντως, τη δεδομένη στιγμή είναι πως ο Ιωνικός έχει προπονητή: Τον Δημήτρη Σπανό. Και τίποτα δεν θα αλλάξει επειδή έγινε μία δήλωση από τον κόουτς, ο οποίος επίσης στο Gazzetta έχει δηλώσει ότι η σχέση του με την οικογένεια Τσιριγώτη δεν στηρίζεται στα συμβόλαια και πως είναι πάνω από μία απλή και συνηθισμένη σχέση που υπάρχει μεταξύ διοίκησης και προπονητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα