Τσιριγώτης στο Gazzetta: «Ο Σπανός θα φύγει μόνο αν φύγω εγώ από τον Ιωνικό»

Τσιριγώτης στο Gazzetta: «Ο Σπανός θα φύγει μόνο αν φύγω εγώ από τον Ιωνικό»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Τσιριγώτης στο Gazzetta: «Ο Σπανός θα φύγει μόνο αν φύγω εγώ από τον Ιωνικό»

bet365

Ο Γιάννης Τσιριγώτης, με δήλωσή του στο Gazzetta, ξεκαθαρίζει για πολλοστή φορά ότι ο Δημήτρης Σπανός θα συνεχίσει να είναι ο προπονητής της ομάδας.

Το άσχημο ξεκίνημα του Ιωνικού έχει φέρει μουρμούρα σε μερίδα των οπαδών. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν απομάκρυνση του Δημήτρη Σπανού. Μετά την ήττα από τον ΝΠΣ Βόλο, δε, ακούστηκαν σενάρια περί αντικατάστασης του έμπειρου κόουτς, με τον οποίο η ομάδα επέστρεψε στη Super League και πέρυσι πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή σεζόν τερματίζοντας στην 7η θέση.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ιωνικού, Γιάννης Τσιριγώτης, με δήλωσή του στο Gazzetta ξεκαθαρίζει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση απομάκρυνσης του Σπανού.

«Επειδή ακούω διάφορα για Ιμπαγάσα και Γρηγορίου, αναγκάζομαι να πω ξανά ότι ο Ιωνικός έχει προπονητή. Ο Δημήτρης Σπανός θα φύγει από την ομάδα μόνο αν φύγει και η οικογένεια Τσιριγώτη. Θέλω να πω σε όλους τους φιλάθλους μας και όχι μόνο ότι στα δύσκολα ο Ιωνικός παραμένει οικογένεια και ως οικογένεια, ξεπερνάει όποιο εμπόδιο προκύπτει. Δεν λυγίσαμε ποτέ και δεν θα το κάνουμε τώρα. Δεν ξεχνάμε τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε με τον Δημήτρη στο τιμόνι της ομάδας μας και μαζί του θα έρθουν νέες επιτυχίες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα