Ολυμπιακός: Ο Ροντινέι αναμένεται να είναι στο 100% στις αρχές Γενάρη

Ολυμπιακός: Ο Ροντινέι αναμένεται να είναι στο 100% στις αρχές Γενάρη

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Ροντινέι αναμένεται να είναι στο 100% στις αρχές Γενάρη

bet365

Ο έμπειρος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ σύμφωνα με τον προγραμματισμό και το επίπεδο ετοιμότητάς του θα είναι στο 100% στις αρχές Γενάρη.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ ξεκίνησε ήδη να προπονείται σε ατομικό επίπεδο στον Ρέντη προκειμένου να είναι έτοιμος στο χρονικό σημείο που θα τον χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Ο Ροντινέι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Γενάρη και μετά και σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά θα είναι στο 100% τότε.

Ο ίδιος ο Ροντινέι έχει ήδη μιλήσει με τον Μίτσελ και τους ανθρώπους του συλλόγου για το πρόγραμμά του. Έχει και αυτό τη σημασία του διότι ήταν σε μία περίοδο διακοπών μετά τη γεμάτη σεζόν που είχε στη Φλαμένγκο.

Πάντως τα επίπεδα ετοιμότητάς του κρίνονται ιδιαίτερα καλά. Είναι στον σωστό δρόμο ώστε στο ξεκίνημα του 2023 να είναι σε θέση να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού, της πρώτης ευρωπαϊκής ομάδας στην καριέρα του.

Ο Ροντινέι έχοντας μιλήσει με τον Ραφίνια ήταν... υποψιασμένος για το τι θα βρει και φυσικά αυτή η συζήτησή του με τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού έπαιξε τον ρόλο της. Ήταν μία κουβέντα που τον έπεισε πως το να πιάσει Λιμάνι θα ήταν το καλύτερο δυνατό για εκείνον αυτή τη στιγμή στην καριέρα του. Ο Ροντινέι είχε ήδη δει αγώνες του Ολυμπιακού και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και είχε εικόνα και για τις εγκαταστάσεις του και ότι άλλο ήθελε να γνωρίζει. Και φυσικά στον αγωνιστικό σχεδιασμό προορίζεται για βασικός δεξιός μπακ.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα