ΠΑΟΚ: Θεραπεία για Κούρτιτς και Ελ Καντουρί που παραμένουν «off»

ΠΑΟΚ: Θεραπεία για Κούρτιτς και Ελ Καντουρί που παραμένουν «off»

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Θεραπεία για Κούρτιτς και Ελ Καντουρί που παραμένουν «off»

bet365

Ο Σλοβένος μέσος του ΠΑΟΚ συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα, λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο, ενώ ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός πάει συντηρητικά προκειμένου να μη βγάλει κάποιο μυϊκό πρόβλημα.

Η κατάσταση του Γιάσμιν Κούρτιτς παραμένει στάσιμη με το ιατρικό τιμ να επανεξετάζει σε λίγες μέρες την κατάσταση του Σλοβένου μέσου του ΠΑΟΚ.

Σ’ ότι αφορά τον Ομάρ Ελ Καντουρί, μετά τις «καθαρές» εξετάσεις, επέστρεψε στο συντηρητικό πρόγραμμα έτσι ώστε να μπορέσει να είναι διαθέσιμος στα επίσημα παιχνίδια που ξεκινούν την ερχόμενη Τετάρτη (14/12) στην Καλαμάτα για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ημέρα γεμάτη ποδόσφαιρο στη Νέα Μεσημβρία με την προπόνηση της Κυριακής (11.12) να αφιερώνεται στο επιθετικό κομμάτι.

Το κυριακάτικο πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo. Στη συνέχεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε στους παίκτες κάποια κομμάτια επιθετικής τακτικής και στο φινάλε οι παίκτες έπαιξαν τουρνουά τριών ομάδων σε υψηλό τέμπο.

Οι Μάριος Τσαούσης και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ατομικό στο γήπεδο, ο Γιάσμιν Κούρτιτς έκανε ειδικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα και το γυμναστήριο».


@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα