Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Ρούμπεν Πέρεθ για νέο συμβόλαιο

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Ρούμπεν Πέρεθ για νέο συμβόλαιο

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Ρούμπεν Πέρεθ για νέο συμβόλαιο

bet365

Ο Παναθηναϊκός από τις αρχές του μήνα έχει συμφωνήσει με τον Ρουμπέν Πέρεθ για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025, με τον Ισπανό μέσο να υπογράφει μέχρι το τέλος του χρόνου.

Από τις τέσσερις υποθέσεις ανανεώσεων στον Παναθηναϊκό, εκείνη που φαινόταν πιο εύκολη ήταν του Ρουμπέν Πέρεθ και ο Ισπανός μέσος αναμένεται να γίνει ο πρώτος που θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Από τις αρχές του μήνα, οι διαπραγματεύσεις των «πρασίνων» με τον εκπρόσωπο του Ίβηρα ποδοσφαιριστή είχαν φτάσει σε οριστική συμφωνία και μέχρι το τέλος του χρόνου ο έμπειρος μέσος θα υπογράψει τη νέα του σύμβαση μέχρι το 2025, η οποία περιλαμβάνει καλύτερους οικονομικούς όρους.

Ο Ρουμπέν φόρεσε την πράσινη φανέλα το καλοκαίρι του 2021, αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και έχει βάλει την «σφραγίδα» του στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού αυτή τη διετία.

Έχει φορέσει συνολικά 55 φορές την φανέλα του «τριφυλλιού» χωρίς ακόμα να σκοράρει, έχει δώσει όμως δύο ασίστ σε συνολικά 4,5 χιλ. αγωνιστικά λεπτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα