Άρης: Ο Καμαρά επιστρέφει στο… κάδρο

Άρης: Ο Καμαρά επιστρέφει στο… κάδρο

Άρης: Ο Καμαρά επιστρέφει στο… κάδρο

bet365

Οι περιορισμένες επιλογές που προσφέρει η αγορά οδηγούν τον Άλαν Πάρντιου σε επανεκτίμηση της περίπτωσης του Αμπουμπακάρ Καμαρά για την κορυφή της επίθεσης του Άρη.

Στην πρόσφατη συνάντησή του με τους ρεπόρτερ του Άρη, ο Άλαν Πάρντιου έδωσε από ελάχιστες έως και μηδενικές πιθανότητες στην περίπτωση του Αμπουμπακάρ Καμαρά δίχως να εξηγήσει τους λόγους. Αν δηλαδή τα χαρακτηριστικά του δεν ταιριάζουν σε αυτά που θέλει από τον υποψήφιο παρτενέρ του Άντρε Γκρέι ή αν πρόκειται για μια υπόθεση υψηλότατου βαθμού δυσκολίας που δεν μπορεί να προχωρήσει.

Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι ο Άγγλος τεχνικός του Άρη άλλαξε σκεπτικό. Ενδεχομένως να δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για την απόκτησή του, ίσως πάλι να είδε το σύνολο των επιλογών του και να κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα σε αυτό που έχει στο μυαλό του.

Το βέβαιο είναι ότι η περίπτωση του Μαυριτανού επιθετικού επιστρέφει στο προσκήνιο από τη στιγμή που είναι στη «μαύρη λίστα» του Ολυμπιακού και βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης άλλης ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του. Όπως είναι σίγουρο ότι ο Καμαρά έχει δύο πλεονεκτήματα. Τη γνώση του περιβάλλοντος αλλά και την ικανότητά του να αγωνιστεί και στα άκρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα