ΠΑΟΚ: Εξετάσεις για Ελ Καντουρί και ατομικό πρόγραμμα για Κούρτιτς

ΠΑΟΚ: Εξετάσεις για Ελ Καντουρί και ατομικό πρόγραμμα για Κούρτιτς

Newsroom
ΠΑΟΚ: Εξετάσεις για Ελ Καντουρί και ατομικό πρόγραμμα για Κούρτιτς

bet365

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Γιάσμιν Κούρτιτς.

Ο 32χρονος Μαροκινός μέσος έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και στον «δικέφαλο του βορρά» αποφάσισαν να τον στείλουν για εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί. Πέρα από τον Ελ Καντουρί δεν προπονήθηκε την Παρασκευή (09/12) ούτε ο Κούρτις, που έκανε ατομικό ενώ και οι Λύρατζης, Τσαούσης και Αουγκούστο δούλεψαν μόνοι τους στο γήπεδο.

Προθέρμανση και rondo για αρχή και στη συνέχεια τα… ηνία στον Ράζβαν Λουτσέσκου . Ο Ρουμάνος τεχνικός έδειξε πολλά στους παίκτες του κι αυτοί έκαναν πρακτική εφαρμογή, αρχικά μέσα από παιχνίδια κατοχής και στη συνέχεια μέσα από δίτερμα, με συγκεκριμένες οδηγίες και στόχους.

Το Σάββατο (10.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

    Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

    Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

     

    SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα