Ολυμπιακός: Μετά τον Ροντινέι θα πάρει... σκυτάλη ο Μαντσίνι (vid)

Ολυμπιακός: Μετά τον Ροντινέι θα πάρει... σκυτάλη ο Μαντσίνι (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Μετά τον Ροντινέι θα πάρει... σκυτάλη ο Μαντσίνι (vid)

bet365

Η υπόθεση του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού είναι αυτή που μεταγραφικά αναμένεται να πάρει σειρά μετά τον Ροντινέι στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι είναι η υπόθεση που αναμένεται να... τρέξει μεταγραφικά ο Ολυμπιακός μετά αυτήν του Ροντινέι, με τον Βραζιλιάνο να αναμένεται ως γνωστόν το Σάββατο στην Ελλάδα (κατά ορισμένες βραζιλιάνικες πηγές ίσως φτάσει Παρασκευή). Δηλαδή την ημέρα που θα γίνεται το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Φόρεστ στο Καραϊσκάκη. Μετά τον έμπειρο δεξιό μπακ ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός θα πάρει τη... σκυτάλη στο μεταγραφικό πεδίο για τον Ολυμπιακό. Είναι ένας παίκτης για τον οποίο έχει δώσει το ΟΚ ο Μίτσελ.

Ο Μαντσίνι έχει και ιταλικό διαβατήριο. Φέτος έχει στον Άρη 15 ματς με 3 γκολ και 4 ασίστ.

Πέραν των Ροντινέι και Μαντσίνι για τον πειραϊκό σύλλογο υπάρχουν και άλλα τρία μεταγραφικά... μέτωπα. Ένα για στόπερ - που θα είναι σε συνάρτηση με το θέμα Παπέ Σισέ - και μετά ένα για τον αριστερό μπακ (ανάλογα με το τι μπορεί να γίνει με τους διαθέσιμους μπακ) και για έναν ακόμα πλάγιο επιθετικό που μπορεί να παίζει και φορ. Επίσης ενδέχεται να προκύψουν ορισμένες επιστροφές δανεικών που είτε θα δοθούν αλλού δανεικοί, είτε θα αξιοποιηθούν στον Ολυμπιακό Β'.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα