Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ έχει δώσει το «ΟΚ» για τον Μαντσίνι και η υπόθεση θα προχωρήσει (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ έχει δώσει το «ΟΚ» για τον Μαντσίνι και η υπόθεση θα προχωρήσει (vids)

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού δείχνει να έχει εγκρίνει τη μεταγραφή του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού του Άρη για την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι έχει βρεθεί ξανά για τα καλά στο... κάδρο για τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του Άρη είναι στη μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και είχε επιλεγεί ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Στον Άρη ο Μαντσίνι έχει 114 συμμετοχές με 13 γκολ και 15 ασίστ. Στην Ευρώπη έχει παίξει στη Γαλλία.

Σε αυτή τη φάση ο Μίτσελ πάντως έχει δώσει το ΟΚ του για αυτή τη μεταγραφή. Και ο Μαντσίνι από μέρους του εκτός του ότι θέλει να αποχωρήσει από τον Άρη επιθυμεί το να γίνει πράξη μία τέτοια μεταγραφή. Να βρεθεί δηλαδή στον Ολυμπιακό. Όλα δείχνουν σε αυτή τη φάση πως αυτή η κίνηση θα προχωρήσει για τον Ολυμπιακό. Ενδεχομένως μαζί με το θέμα του στόπερ να είναι και τα 2 πιο άμεσα μεταγραφικά ζητήματα.

Ο Ολυμπιακός στην προσεχή μεταγραφική περίοδο θα πάρει

  • Έναν στόπερ
  • Δύο ακραία μπακ, έναν δεξιό και έναν αριστερό
  • Έναν ή δύο εξτρέμ με τον έναν ενδεχομένως να μπορεί να παίζει και ως φορ
@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα