Ολυμπιακός: Το... παραθυράκι για τη μεταγραφή του Ρέαμπτσιουκ

Ολυμπιακός: Το... παραθυράκι για τη μεταγραφή του Ρέαμπτσιουκ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το... παραθυράκι για τη μεταγραφή του Ρέαμπτσιουκ

bet365

Ο Ολυμπιακός στην περίπτωση που προκύψει πρόταση ή γενικά υπάρξουν προτάσεις για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ θα μπει εκτός απροόπτου σε διαδικασία συζήτησης.

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ένα από τα βασικά αγωνιστικά σημεία συζήτησης στις τάξεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού καιρό τώρα. Τακτικά και αμυντικά ωστόσο παραμένει ο Νο1 στην ιεραρχία από τους αριστερούς μπακ. Ένας καλός αθλητής που τα δίνει όλα αλλά δημιουργικά και επιθετικά δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τον τρόπο που αμύνεται και γενικά δεν έχει βοηθήσει ανάλογα τον Ολυμπιακό.

Δεν πάει πολύς καιρός που ο Ολυμπιακός έδωσε αρνητικές απαντήσεις σε κρούσεις για τον Μολδαβό διεθνή, που έχει και πορτογαλικό διαβατήριο. Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε είχε αρνηθεί καλή πρόταση για τον Ρέαμπτσιουκ.

Σε αυτή τη φάση ενόψει Γενάρη πάντως εφόσον έρθουν προτάσεις που να καλύπτουν τον Ολυμπιακό για τον διεθνή αριστερό μπακ είναι πιθανό να μπει πλέον σε διαδικασία συζήτησης. Σε αυτή τη φάση για τη θέση του αριστερού μπακ ο Ρέαμπτσιουκ είναι ο βασικός και ακολουθούν οι Μαρσέλο και Λάιντνερ. Ο Ισραηλινός ίσως δοθεί δανεικός ενώ ο Βραζιλιάνος έβγαλε θετικό πρόσημο κυρίως δημιουργικά και επιθετικά στην Ισπανία και την προετοιμασία των Πειραιωτών.

Ο Ρέαμπτσιουκ έχει 97 αγώνες στον Ολυμπιακό. Έχει δώσει 8 ασίστ και έχει βάλει 2 γκολ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα