Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για την υπόθεση του Νίκολας Ράσκιν (vid)

Νότης Χάλαρης
Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για την υπόθεση του Νίκολας Ράσκιν (vid)

bet365

Το όνομα του Νίκολας Ράσκιν παίζει αρκετά τις τελευταίες ώρες για τον Ολυμπιακό ωστόσο τα δεδομένα είναι λίγο διαφορετικά.

Μετά την προγραμματισμένη άφιξη του Ροντινέι, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις μεταγραφικές του δραστηριότητες προκειμένου να ενισχυθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ήδη αρκετά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι, δεδομένου των αποχωρήσεων που έχουν γίνει ή θα γίνουν το προσεχή διάστημα από το ρόστερ.

Τις τελευταίες ώρες, τα βελγικά ΜΜΕ έχουν φέρει στο μεταγραφικό προσκήνιο του ελληνικού συλλόγου το όνομα του Νίκολας Ράσκιν της Σταντάρ Λιέγης.

Ο 21χρονος χαφ θεωρείται εκ των μεγαλύτερων ταλέντων στο Βέλγιο και είναι μέσα στην επόμενη γενιά της εθνικής Βελγίου ενώ φέτος, κάνει μία γεμάτη σεζόν με την ομάδα του.

Ο ίδιος αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στην Ισπανία και ξεχώρισε αρκετά στη μεσαία γραμμή, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να μπουν στις ομάδες που τον διεκδικούν.

Όμως, βελγικές πηγές αναφέρουν πως ο νεαρός μέσος δεν έχει δεχθεί κάποια «ενόχληση» από τους «ερυθρόλευκους» αλλά και από καμία ελληνική ομάδα. Την ίδια στιγμή όμως και η ομάδα του Πειραιά δεν ψάχνει για χαφ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο προς το παρόν, καθώς στη συγκεκριμένη θέση έχει αρκετά πρόσωπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα