Μπελεβώνης: «Θέλει να προσφέρει ο Καμίνσκι, δεν έρχεται στον Παναιτωλικό για τις γνωστές λαμογιές»

Newsroom
Μπελεβώνης: «Θέλει να προσφέρει ο Καμίνσκι, δεν έρχεται στον Παναιτωλικό για τις γνωστές λαμογιές»

bet365

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Μάκης Μπελεβώνης μιλώντας για την αγορά της ΠΑΕ, από τον Μάτσιεκ Καμίνσκι, ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Αμερικανοπολωνός επιχειρηματίας απέκτησε τα «καναρίνια» με στόχο να βοηθήσει και όχι να κάνει τις γνωστές λαμογιές.

Μετά από 18 χρόνια, ο Παναιτωλικός άλλαξε χέρια, με τον Μάτσιεκ Καμίνσκι να αγοράζει τις μετοχές από τον Φώτη Κωστούλα. Για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς μίλησε στο Metropolis 95.5 ο πρόεδρος της ομάδας του Αγρινίου, Μάκης Μπελεβώνης, αναφέροντας τα εξής: «Οι υπογραφές έπεσαν πριν μία ώρα και πλέον γίνονται οι διαδικασίες για το τυπικό σκέλος της μεταβίβασης της ομάδας. Ο κ. Κωστούλας έχει αναφερθεί στην αποχώρηση του πριν από καιρό, είναι 18 χρόνια στην ομάδα και πλέον έχει κουραστεί με την κατάσταση που υπάρχει, καθώς δεν προχωράμε μπροστά αλλά πίσω. Δεν έχουν έρθει για να κάνουν αλλαγές, αλλά θέλουν να εξελίξουν την ομάδα, εγώ προσωπικά δεν θέλω να πω αν θα φύγω ή θα συνεχίσω στην ομάδα.

Ακόμα και στην... τελευταία πράξη, ο ίδιος έβαλε το συμφέρον του Παναιτωλικού και της πόλης με ανθρώπους που θα πάνε την ομάδα πιο μπροστά. Οι ίδιοι φαίνεται πως θέλουν να ασχοληθούν και με τον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς βρίσκονται κοντά και στην αγορά της Έβερτον, δεν έρχονται για τις... γνωστές λαμογιές αλλά δείχνουν πως αγαπούν το ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα