Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (08/12) στο Gazzetta!

Newsroom
Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (08/12) στο Gazzetta!

bet365

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου στέκονται στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στην Κύπρο, την επικράτηση της ΑΕΚ επί της Ρέτζιο Εμίλια και τα μεταγραφικά Άρη και Ολυμπιακού.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Η ολοκλήρωση των φιλικών του Παναθηναϊκού με νίκη και τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού

Sport Day: Οι 18 «βασικοί» του Μίτσελ και τα μεταγραφικά με Ροντινέι, Μαντσίνι και Ράσκιν για τον Ολυμπιακό. «Έτοιμος» ο Παναθηναϊκός, που νίκησε και τη Νέα Σαλαμίνα με 1-0 και ολοκλήρωσε αήττητος τα φιλικά του στην Κύπρο. Η απελευθέρωση της Πορτογαλίας από τον Φερνάντο Σάντος.

Live Sport: Η μεγάλη ανατροπή της ΑΕΚ επί της Ρέτζιο Εμίλια, η νίκη με 68-59 και η πρόκριση που απέχει... ένα ροζ φύλλο αγώνα με την Καρσίγιακα. Η νίκη του Παναθηναϊκού με τη Νέα Σαλαμίνα και το «πρέπει» στις μεταγραφές.

ΦΩΣ των Σπορ: Ο Μπαρτζώκας θέλει να μεγαλώσει το ροτέισον της ομάδας, αλλά πρέπει κάποιος να βγει και μπροστά από τον πάγκο. Οι παίκτες του Ολυμπιακού που κέρδισαν έδαφος μετά την Μαρμπέγια.

Κόκκινος Πρωταθλητής: «Μάχη» του Ολυμπιακού για τον Ράσκιν της Σταντάρ Λιέγης, οι «ερυθρόλευκοι» κυνηγούν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Βελγίου. Ο Ανιγκό προχωράει την υπόθεση του Μαντσίνι.

Αθλητικές εφημερίδες: Μεγάλη νίκη-μισή πρόκριση της ΑΕΚ κόντρα στην Ρέτζιο Εμίλια - Έκλεισε τον Νταρίντα ο Άρης

Ωρα των Σπορ: Τεράστια νίκη της ΑΕΚ, λόγω του τρόπου που αυτή επήλθε, κόντρα στην Ρέτζιο Εμίλια και φουλ για πρόκριση οι «κιτρινόμαυροι». Θέλουν μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική στα Λιόσια κόντρα στην Καρσίγιακα για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Metrosport: Ο Νταρίντα δεν έπαιξε στο χθεσινό ματς της Θέλτα και η Bild αποκαλύπτει πως ο λόγος είναι πως ολοκλήρώθηκε η μετακίνησή του στον Άρη. Αντεπίθεση του ΠΑΟΚ με όπλο την ομοιογένεια.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα