ΟΦΗ: Έβγαλαν μεγάλο μέρος της προπόνησης οι Γκερέρο και Περέα

ΟΦΗ: Έβγαλαν μεγάλο μέρος της προπόνησης οι Γκερέρο και Περέα

Newsroom
ΟΦΗ: Έβγαλαν μεγάλο μέρος της προπόνησης οι Γκερέρο και Περέα

bet365

Στη διάθεση του Νταμπράουσκας φαίνεται πως επιστρέφουν σιγά-σιγά οι Άνχελ Γκερέρο και Λουίς Περέα.

Δύο επιστροφές μέτρησε ο Βάλντας Νταμπράουσκας στην προπόνηση της Τετάρτης (07/12) καθώς οι Άνχελ Γκερέρο και Λουίς Περέα έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και φαίνεται πως σύντομα θα είναι στη διάθεση του Λιθουανού προπονητή.

Από την άλλη εκτός έμεινε τόσο ο Ντζου όσο και ο Μπιφουμά ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης έκαναν Θοράρινσον και Νέιρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι σε μικρούς χώρους ολοκληρώθηκε η σημερινή (7/12) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος συμμετείχαν οι Miguel Guerrero και Luis Perea. Ο Mesaque Dju δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στην γάμπα του αριστερού ποδιού, ενώ ο Thievy Bifouma δέχθηκε ένα χτύπημα στην κνήμη του αριστερού ποδιού κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε.

Οι Gudmundur Thorarinsson και Juan Neira ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του στο γήπεδο, με ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης και οι Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Fjorin Durmishaj και Κώστας Γιαννούλης έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα