Παναιτωλικός: Ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Μπακάκης, χάνει τη σεζόν

Newsroom
Παναιτωλικός: Ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Μπακάκης, χάνει τη σεζόν

bet365

Άσχημα είναι τα νέα για τον Μιχάλη Μπακάκη αφού υπέστη τελικά ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Έλληνας δεξιός οπισθοφύλακας της ομάδας του Αγρινίου αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή από το φιλικό του Παναιτωλικού με την Άντερλεχτ την Τρίτη (06/12) έχοντας αγωνιστεί μόλις πέντε λεπτά.

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε επιβεβαίωσε τους φόβους των ανθρώπων της ομάδας του Αγρινίου, αφού έδειξε πως ο Μιχάλης Μπακάκης υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον έξι μήνες.

Κάτι τέτοιο φυσικά σημαίνει πως θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν της Superleaguge. Πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε έξι παιχνίδια με την φανέλα του Παναιτωλικού φέτος.

Το χειρουργείο του έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (08/12) και θα γίνει από τον γιατρό Παντελή Νικολάου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα