Αναστασίου: «Ατυχη στιγμή για τον Μπακάκη, η πρώτη εκτίμηση λέει ότι έχει πειραχτεί ο χιαστός του»

Newsroom
 Αναστασίου: «Ατυχη στιγμή για τον Μπακάκη, η πρώτη εκτίμηση λέει ότι έχει πειραχτεί ο χιαστός του»

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στον σοβαρό τραυματισμό του Μιχάλη Μπακάκη, μετά το φιλικό του Παναιτωλικού με την Αντερλεχτ.

Την ήττα (2-1) από την Αντερλεχτ γνώρισε σήμερα (6/12) ο Παναιτωλικός, όλα όμως επισκιάστηκαν από τον σοβαρό τραυματισμό του Μιχάλη Μπακάκη. Εκεί στάθηκε και ο Γιάννης Αναστασίου μετά το ματς. «Ηταν ωραίο παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες. Ηταν άτυχη στιγμή για τον Μπακάκη. Η πρώτη εκτίμηση λέει ότι έχει πειραχτεί ο χιαστός του. Θα κάνουμε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η ζημιά. Θα είναι άσχημο και για αυτόν και για την ομάδα», είπε στην Cosmote.

Και συνέχισε για την πορεία της μίνι προετοιμασίας που κάνουν τα «καναρίνια». «Ως ώρας πάμε καλά. Τα παιδιά έχουν επιστρέψει με όρεξη και δουλεύουμε πράγματα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα