Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (05/12) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (05/12) στο Gazzetta

bet365

Η πρόκριση Αργεντινής και Ολλανδίας, οι μεταγραφές σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και τα 10 εκατ. ευρώ που θέλουν στο Λιμάνι για τον Ιν-μπεόμ.

Το εντυπωσιακό φινάλε στα φιλικά του Ολυμπιακού στην Ισπανία με Μαρσέλο και ο Παναθηναϊκός που «γλυκοικοιτάζει» Βαλακάρι

Sport Day: Το μπασκετικό ντέρμπι των «αιωνίων» με... προοπτική. Έκλεισε με ισοπαλία 3/3 με την Σταντάρ τα φιλικά του στην Ισπανία ο Ολυμπιακός. Δεν χάνει ούτε στα φιλικά η ομάδα του Ιβάν. Από 0-2 το γύρισε σε 2-2 με την Πάφο.

Live Sport: Πρόκριση για Γάλλους και Άγγλους και συνάντησή τους στους «8» του Μουντιάλ. Μύθος vs Λέων. Ο Όνι Βαλακάρι επιβεβαίωσε γιατί βρίσκεται στην λίστα του Γιοβάνοβιτς. Μάγος ο Φερνάντες, «έκλεψε» τις καρδιές των φιλάθλων της ΑΕΚ στο πρώτο του φιλικό κόντρα στην Σερένγκ.

Φως των Σπορ: Πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Γαλλίας ο Ζιρού. Ξεπέρασε τον θρυλικό Πελέ ο Μπαπέ. Ματσάρα με... μηνύματα το τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού με την Σταντάρ που έληξε με το εντυπωσιακό 3-3.

Πρωταθλητής: Ο Μαρσέλο δήλωσε παρών κι έκλεψε την παράσταση στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Σταντάρ. Τι ισχύει με τις περιπτώσεις των Κοβνάτσκι και Στιούαρτ.

Αθλητικές εφημερίδες: Η ευρωπαϊκή επιτυχία της ΑΕΚ κόντρα στην Αλίνγκσας και η τρομερή επιστροφή του Ντουκουρέ

Ωρα των σπορ: «ΑΕΚΑΡΑ ευρωπαϊκό όνειρο». Τεράστια νίκη της ΑΕΚ κόντρα στην Αλίνγκσας στο χάντμπολ και βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Metrosport: Ονειρική επιστροφή για Ντουκουρέ που αγωνίστηκε για 17 λεπτά μετά από δύομιση μήνες και πέτυχε ένα υπέροχο γκολ. Εντατικά μαθήματα από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στους παίκτες του. Τα μπράβο για τις ευκαιρίες, αλλά και η απαίτηση για καλύτερες εκτελέσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα