Κούτρης: Ανακοινώθηκε από τη Πόγκον με συμβόλαιο 3.5 ετών

Κούτρης: Ανακοινώθηκε από τη Πόγκον με συμβόλαιο 3.5 ετών

Δημήτρης Τομαράς
Κούτρης: Ανακοινώθηκε από τη Πόγκον με συμβόλαιο 3.5 ετών

bet365

Ο Λεονάρντο Κούτρης, όπως αναμενόταν θα συνεχίσει και επίσημα την καριέρα του στην πολωνική ομάδα της Πόγκον, αφήνοντας τον Ολυμπιακό.

Και επίσημα παίκτης της Πόγκον είναι πια ο Λεονάρντο Κούτρης, που επρόκειτο να αφήσει έτσι και αλλιώς τον Ολυμπιακό. Το τελευταίο διάστημα έκανε επαφές με ομάδες της χώρας με τον πειραϊκό σύλλογο να αναμενόταν να κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης.

Η Πόγκον εκτός από το καλωσόρισμα στον Κούτρη στα ελληνικά τον ανακοίνωσε για 3.5 χρόνια. Ο διεθνής αριστερός μπακ αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και έκανε συζητήσεις με ομάδες της Πολωνίας. Ο ίδιος δήλωσε χαρούμενος για το νέο του ξεκίνημα - κάνοντας δηλώσεις και στα πολωνικά - και θα πάρει τη φανέλα με το Νο32.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site της Πόγκον

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα