Κούτρης: «Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»

Κούτρης: «Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»

Κούτρης: «Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»

bet365

Ο Λεονάρντο Κούτρης μίλησε μετά το φιλικό του Ολυμπιακού με την Κρακόβια και ρωτήθηκε και για τη δική του παρουσία.

Ειδικότερα ο Κούτρης σχολίασε για:

Τις φάσεις του Ολυμπιακού και το 0-0 με την Κρακόβια: «Παίξαμε με μια ομάδα που μας άφησε τη μπάλα στα πόδια, σίγουρα οι καιρικές συνθήκες στο πρώτο ημίχρονο δεν βοήθησαν γιατί έκανε πολλή ζέστη. Χρειαζόταν συγχρονισμός στις κινήσεις ώστε να σπάσουμε και να διαλύσουμε τις γραμμές τους. Ήταν φιλικό, αλλά είμαστε Ολυμπιακός και θέλουμε να νικάμε σε όλα τα παιχνίδια. Τα πόδια είναι βαριά, προσπαθούμε να βρούμε τον ρυθμό μας και να κάνουμε ό,τι λέει ο προπονητής. Θεωρώ ότι αυτό θα βγαίνει από μέρα σε μέρα. Δουλεύουμε σκληρά και ελπίζω αυτό να μας βγει εκεί που πρέπει».

Το εάν αισθάνεται ότι γυρίζει πιο δυνατός: «Όπως κάθε παίκτης στην ομάδα αυτή πρέπει να δίνει ό,τι έχει και δεν έχει. Εγώ από την πλευρά μου σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα, να τη βοηθάω, να κάνω ό,τι μου λέει ο προπονητής».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα