Άρης: Βαρύ διάστρεμμα ο Ενκουλού και μένει εκτός 4-6 εβδομάδες!

Άρης: Βαρύ διάστρεμμα ο Ενκουλού και μένει εκτός 4-6 εβδομάδες!

Newsroom
Άρης: Βαρύ διάστρεμμα ο Ενκουλού και μένει εκτός 4-6 εβδομάδες!

bet365

Με σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού θα επιστρέψει ο Νικολά Ενκουλού στη Θεσσαλονίκη καθώς υπέστη βαρύ διάστρεμμα και προβλέπεται να απουσιάσει για διάστημα 4-6 εβδομάδων!

Ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της χώρας του απέναντι στη Βραζιλία καθώς τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τη Σερβία κι έμεινε εκτός αποστολής. Ο Ενκουλού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη βαρύ διάστρεμμα. Μάλιστα τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στάλθηκαν στην ΠΑΕ Άρης και πιο συγκεκριμένα στον ιατρό της ομάδας, Νίκη Ξυλούρη ο οποίος μίλησε μάλιστα με τον ποδοσφαιριστή.

Ο Ενκουλού θα επιστρέψει στο Καμερούν και στις 12 Δεκεμβρίου θα είναι στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπείας του. Ήδη φοράει ειδική μπότα και εκτιμάται ότι θα είναι στη διάθεση του Άλαν Πάρντιου περί τα μέσα Γενάρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα