Ολυμπιακός: Ενεργοποιήθηκε η οψιόν αγοράς του Παναγιώτη Ρέτσου

Ολυμπιακός: Ενεργοποιήθηκε η οψιόν αγοράς του Παναγιώτη Ρέτσου

Newsroom
Ολυμπιακός: Ενεργοποιήθηκε η οψιόν αγοράς του Παναγιώτη Ρέτσου

bet365

Ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε την οψιόν στο συμβόλαιο του 24χρονου διεθνή αμυντικού και θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά ως το 2025.

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φορά ως το 2025 ο Παναγιώτης Ρέτσος που υπολογίζεται για τα καλά από τον Μίτσελ. Οι Πειραιώτες ενεργοποίησαν την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού από το deal με την Ελλάς Βερόνα και επενδύει στις δυνατότητές του με ορίζοντα τριετίας.

Ο στόπερ έπαιξε βασικός στο φιλικό ματς κόντρα στην Χάντερσφιλντ (2-0), είναι στα βασικά πλάνα του προπονητή του έχοντας φέτος έξι συμμετοχές (4 στο Europa League και 2 στη Superleague), και αγωνιστική του εικόνα άνοιξε τις πόρτες της Εθνικής ομάδας, παίζοντας μάλιστα βασικός στο φιλικό με την Ουγγαρία. Η πρώτη του εμφάνιση μετά από 4,5 χρόνια.

Ο 24χρονος άσος είναι ένα παιδί των Ακαδημιών του Ολυμπιακού και μάλιστα θυμίζουμε είχε φορέσει το περιβραχιόνιο της πρώτης ομάδας σε πολύ μικρή ηλικία. Ακολούθησε μια μεταγραφή εκατομμυρίων στη Γερμανία και την Μπάγερ Λεβερκούζεν, μέχρι το καλοκαίρι και την επιστροφή του στα γήπεδα που αντρώθηκε.

Οι Πειραιώτες του δείχνουν εμπιστοσύνη στην προσπάθειά του να βρει εκ νέου τα πατήματά του, αφήνοντας στο παρελθόν τους τραυματισμούς που τον έχουν ταλαιπωρήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα