ΠΑΟΚ: Οι ευχές στον Χρήστο Καρυπίδη και η «ασπρόμαυρη» γιορτή στην Κύπρο

ΠΑΟΚ: Οι ευχές στον Χρήστο Καρυπίδη και η «ασπρόμαυρη» γιορτή στην Κύπρο

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Οι ευχές στον Χρήστο Καρυπίδη και η «ασπρόμαυρη» γιορτή στην Κύπρο

bet365

Ο Χρήστος Καρυπίδης έκλεισε τα 40 του χρόνια και στο ξενοδοχείο της αποστολής του ΠΑΟΚ στην Κύπρο στήθηκε ένα μικρό πάρτι από τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη της ομάδας.

Ο Χρήστος Καρυπίδης, γεννημένος στις 2 Δεκεμβρίου του 1982, έκλεισε τα 40 του χρόνια και την Παρασκευή (2/12) γιόρτασε τα γενέθλιά του μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ στη Λάρνακα.

«Ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα. Δεν κατάλαβα πότε ήμουν στη δική σας θέση και πότε βρέθηκα στην πλευρά του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης. Γι’ αυτό φροντίστε να ζείτε και να απολαμβάνεται κάθε προπόνηση και κάθε παιγνίδι σαν να είναι το τελευταίο της καριέρας σας. Να απολαμβάνεται κάθε στιγμή στην ομάδα και τέτοιες στιγμές είναι που μένουν να τις θυμάστε για πάντα», είπε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου».

Νωρίτερα, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έστειλε τις δικές της ευχές στον Χρήστο Καρυπίδη, μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Instagram:

«Χρόνια πολλά με υγεία και πολλές επιτυχίες, Χρήστο Καρυπίδη», ανέφερε το μήνυμα προς τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ-Καρυπίδης

Από την πλευρά του ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής, Ζοσέ Μπότο τον χαρακτήρισε «κορυφαίο επαγγελματίας και κορυφαία προσωπικότητα», στις δικές του διαδικτυακές ευχές.

Μπότο-Καρυπίδης

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα