Παναθηναϊκός: Γιοβάνοβιτς και Έρακ με το μυαλό και στη Σερβία

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Γιοβάνοβιτς και Έρακ με το μυαλό και στη Σερβία

bet365

Η Εθνική Σερβίας παίζει την πρόκρισή της στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Ελβετία το βράδυ της Παρασκευής και όπως είναι λογικό, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουν το παιχνίδι οι Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Πρέντραγκ Έρακ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο άμεσος βοηθός του, Πρέντραγκ Έρακ όπως είναι γνωστό κατάγονται από την Σερβία και το αποψινό βράδυ θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους δύο πρώην ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, οι οποίοι συμπορεύονται τις τελευταίες δεκαετίες στο χώρο του ποδοσφαίρου και έχουν αδελφική σχέση.

novibet sponsored

Η Εθνική ομάδα της χώρας τους αντιμετωπίζει την Ελβετία σε έναν τελικό πρόκρισης στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το μυαλό τους θα βρίσκεται και εκεί απόψε, θέλοντας να δουν τους συμπατριώτες τους παίρνουν το ματς και να συνεχίζουν την πορεία τους στο Μουντιάλ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα