Ολυμπιακός: Ο Ρέτσος που ήταν ο μόνος που έπαιξε όλο το φιλικό με τη Χάντερσφιλντ και μία ιδέα του Μίτσελ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Ρέτσος που ήταν ο μόνος που έπαιξε όλο το φιλικό με τη Χάντερσφιλντ και μία ιδέα του Μίτσελ

bet365

Ο διεθνής στόπερ ήταν ο μόνος που αγωνίστηκε σε όλη τη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Χάντερσφιλντ. Το τι θα ήταν ιδανικό για τον Ρέτσο στο μυαλό του Μίτσελ.

Ο 24χρονος Παναγιώτης Ρέτσος είναι ένα παιδί που έχει κάνει τη δική του πορεία μέσα από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και έχοντας φορέσει το περιβραχιόνιο της πρώτης ομάδας σε πολύ μικρή ηλικία και κάνοντας μετά μεταγραφή στη Γερμανία με πολλά εκατομμύρια. Γύρισε στον Ολυμπιακό αφήνοντας την Ελλάς Βερόνα με την προσδοκία να ξαναβρεί τα πατήματά του, να αφήσει πίσω του όλους αυτούς τους τραυματισμούς που τον έχουν ταλαιπωρήσει, να είναι γερός και να βάλει ξανά την καριέρα του σε καλό δρόμο.

Στον Ολυμπιακό φέτος αντιμετώπισε και θέματα ετοιμότητας ενώ όταν πρωτοέπαιξε χρησιμοποιήθηκε ως ακραίος αμυντικός. Είχε και έναν τραυματισμό τον Σεπτέμβριο που τον έθεσε off για ένα διάστημα και τον άφησε κάπως πίσω. Στο φιλικό με τη Χάντερσφιλντ ο Ρέτσος ήταν ο μόνος παίκτης που έπαιξε όλο το ματς. Φέτος ο Ρέτσος έχει παίξει 6 παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Μίτσελ ιδανικά στο μυαλό του θέλει ένα ελληνικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Αλλά όχι οποιοδήποτε ελληνικό δίδυμο. Θα ήθελε να αφήσει και αυτός τη δική του παρακαταθήκη με παιδιά της ομάδας, όπως οι Ρέτσος, Ντόι ή και ο Καλογερόπουλος. Και σε αυτή του τη σκέψη έχει μέσα και τον Ρέτσο θεωρώντας πως εφόσον είναι καλά και πάρει συνεχόμενα παιχνίδια και σταθεροποιηθεί θα μπορέσει να δώσει παραπάνω πράγματα. Ένα δίδυμο δηλαδή με Ρέτσο - Ντόι είναι κάτι που θα ήθελε να δει περισσότερο στον Ολυμπιακό.

ΟΜΑΔΙΚΗ1

Ο ίδιος ο στόπερ - που επέστρεψε και στις κλήσεις της Ελλάδας παίζοντας μάλιστα βασικός σε φιλικό, αυτό με την Ουγγαρία (όπου επίσης δεν έγινε αλλαγή και έμεινε μέχρι το τέλος στον αγώνα) που ήταν η πρώτη του εμφάνιση μετά από 4,5 χρόνια στην ομάδα - είπε μετά τον φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Χάντερσφιλντ μεταξύ άλλων: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε όλοι εδώ και θεωρώ ότι είναι καλό πως ήρθαμε στην Ισπανία για να κάνουμε αυτό το στάδιο της χειμερινής προετοιμασίας. Ήταν ένα καλό φιλικό γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας.

ΡΕΤΣΟΣ ΕΛΛΑΔΑ1

Κοιτάζουμε φυσικά και το επόμενο τεστ απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης, αλλά πιστεύω ότι είμαστε πολύ καλά. Εγώ προσωπικά αισθάνομαι πολύ καλά, έχω εδώ ανθρώπους τους οποίους εμπιστεύομαι και νιώθω καλά τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο. Είμαι υγιής και αυτό είναι για εμένα το πιο σημαντικό.

Σίγουρα αυτό που θέλω είναι να αγωνίζομαι, αλλά βλέπω ότι η ομάδα βελτιώνεται και αυτό είναι το κύριο που με χαροποιεί. Πιστεύω σε αυτήν την ομάδα, πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε μπροστά και θα το δείξουμε αυτό στο δεύτερο μισό της χρονιάς».

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα