ΠΑΟΚ: Πρώτη προπόνηση στην Κύπρο με επιστροφή Τσαούση

ΠΑΟΚ: Πρώτη προπόνηση στην Κύπρο με επιστροφή Τσαούση

ΠΑΟΚ: Πρώτη προπόνηση στην Κύπρο με επιστροφή Τσαούση

bet365

Μετά το πρώτο φιλικό στην Κύπρο, ήρθε η ώρα και για την πρώτη προπόνηση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο αθλητικό κέντρο των ακαδημιών της ΑΕΚ Λάρνακας. «Παρών» φώναξε κι ο Μάριος Τσαούσης.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (29/11) στο αθλητικό κέντρο των ακαδημιών της ΑΕΚ Λάρνακας για ένα πρόγραμμα με έμφαση στην τακτική.

Η δουλειά ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν στην αμυντική συμπεριφορά και την επιθετική λειτουργία της ομάδας, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα. Με τον Φιλίπε Σοάρες να είναι ο σκόρερ του μοναδικού γκολ, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ακολούθησε ατομικό λόγω ίωσης, ενώ ο Ζόαν Σάστρε έκανε θεραπεία λόγω χτυπήματος στο φιλικό κόντρα στην Ασντόντ (4-1), με τους δύο ποδοσφαιριστές να μένουν στο ξενοδοχείο της αποστολής.

Ο Μάριος Τσαούσης συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Λευτέρης Λύρατζης δούλεψε μόνος στο γήπεδο και είναι ο μοναδικός από τους 30 και πλέον ποδοσφαιριστές που βλέπει το όνομα του στη λίστα των απόντων λόγω της βαριάς θλάσης β’ βαθμού.

Όσο για το πρόγραμμα της αυριανής (30/11) ημέρας περιλαμβάνει διπλή προπόνηση στην Κύπρο, το πρωί στις 10:30 και το απόγευμα στις 17:30.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα