Εκτελεστική ΕΠΟ: Δεν πέρασε απόφαση για την πρόταση Μπαλτάκου για το solidarity, θα γίνει συνάντηση με Super League 1

Δημήτρης Τομαράς
Εκτελεστική ΕΠΟ: Δεν πέρασε απόφαση για την πρόταση Μπαλτάκου για το solidarity, θα γίνει συνάντηση με Super League 1

bet365

Η πρόταση Μπαλτάκου να δοθεί μέρος των χρημάτων που προορίζονται για τη Super League 1 στην SL2 θα συζητηθεί προσεχώς μεταξύ των εμπλεκόμενων. Στη Θεσσαλονίκη η Κατασταστική Γενική Συνέλευση.

Στο περιθώριο της συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου υπήρξε συζήτηση για το πρόγραμμα solidarity της UEFA, που δίνει 3,4 εκατ. ευρώ στις ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ για τις υποδομές τους. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, από μέρους του πρότεινε να πάνε τα 3 εκατ. ευρώ στις ομάδες της Super League 1 και οι 400.000 σε ομάδες της Super League 2 για τις υποδομές τους.

Οι εκπρόσωποι των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διαφώνησαν και η πρότασή του πήγε σε επίπεδο Δ.Σ. της ΕΠΟ. Εκεί δεν πέρασε αλλά αποφασίστηκε να γίνει προσεχώς μία συζήτηση με Super League 1, Super League 2 και ΕΠΟ για την περίπτωση πως η πρώτη τη τάξει κατηγορία υποχωρήσει για αυτήν την πρόταση.

Η ΕΠΟ από μέρους της μετά το Δ.Σ. ανακοίνωσε πως η Έκτακτη Καταστατική Συνέλευση θα γίνει στη Θεσσαλονίκη επισημαίνοντας τα εξής:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, αποφάσισε τη διεξαγωγή Έκτακτης Καταστατικής Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα