ΚΕΔ / ΕΠΟ: Ο Μπένετ ζήτησε οκτώ νέες συσκευές ενδοεπικοινωνίας κόστους 80.000 ευρώ αλλά και γυμναστές

Δημήτρης Τομαράς
ΚΕΔ / ΕΠΟ: Ο Μπένετ ζήτησε οκτώ νέες συσκευές ενδοεπικοινωνίας κόστους 80.000 ευρώ αλλά και γυμναστές

bet365

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής ζήτησε συγκεκριμένο αριθμό συσκευών ενώ η ΕΠΟ είχε κάνει αγορές πριν από 2 χρόνια και μένει να συζητηθεί το τι θα συμβεί.

Από τη μεριά της ΚΕΔ / ΕΠΟ μεταφέρθηκαν προς το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας συγκεκριμένα αιτήματα. Το ένα αφορά στο να προσληφθούν περιφερειακοί γυμναστές που θα αμείβονται με 2.000 ευρώ ετησίως και θα απασχολούνται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Το 2ο αφορά στο να αγοραστούν νέα ηλεκτρονικά μέσα. Η ΕΠΟ πριν από 2 χρόνια είχε αγοράσει συσκευές ενδοεπικοινωνίας αλλά τώρα ο Μπένετ ζητάει 7-8 νέες συσκευές με κόστος 80.000 ευρώ. Στην ΕΠΟ θα δουν τα δεδομένα και τα ποσά αυτά και θα αποφασίσουν το πως θα λειτουργήσουν. Πρόκειται σαφώς για αιτήματα που... βαραίνουν τον Μπένετ ως αρχιδιαιτητή.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα