ΟΦΗ: Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στην προετοιμασία

ΟΦΗ: Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στην προετοιμασία

Newsroom
ΟΦΗ: Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στην προετοιμασία

bet365

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει της επανέναρξη της Superleague με τον Νταμπράουσκας να έχει τους γνωστούς απόντες.

Η επανέναρξη της Superleague πλησιάζει όλο και περισσότερο και στον ΟΦΗ ανεβαίνει κάθε φορά και περισσότερο η ένταση στις προπονήσεις.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας είχε τις γνωστές απουσίες ενώ θα πραγματοποιηθεί διπλή προπόνηση την Τετάρτη (30/11).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Προπόνηση υψηλής έντασης με έμφαση σε τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι σε μικρούς χώρους περιελάμβανε το σημερινό (29/11) πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Miguel Guerrero ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης. Οι Jon Toral, Fjorin Durmishaj και Κώστας Γιαννούλης συνέχισαν θεραπεία, πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Juan Neira, ενώ ο Thievy Bifouma δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.

Για αύριο, Τετάρτη (30/11), έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, στις 10:30 το πρωί και στις 18:00 το απόγευμα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα